Εμπειρία από το 1976

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΥΣΑΡΙΔΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείτε στον χώρο των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων αμαξωμάτων από το 1976 με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες της.

Η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει από τα τριάντα και πλέον έτη συνεχούς λειτουργίας σε συνδυασμό με τις στρατηγικές συνεργασίες με μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού όπως KOGEL,SCHMITZ και EDSCHA μας δίνουν την δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικές λύσεις σε ασυναγώνιστες τιμές.
Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας θα βρείτε χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα ανταλλακτικά και εξαρτήματα αμαξωμάτων για κάθε τύπο αμαξώματος που καλύπτουν τις ανάγκες των επαγγελματιών-συνεργείων στον χώρο των αμαξωμάτων και των φορτηγών, καθώς επίσης και των μεταφορικών εταιριών.

Όραμα, αποστολή και αξίες

Όραμα

Το όραμά μας είναι η συνέχιση της δυναμικής μας πορείας, μέσα από την αξιοποίηση των ανταγωνιστικών μας πλεονεκτημάτων και την ενίσχυση της εμπιστοσύνη σας στην αξιοπιστία και τον επαγγελματισμό της εταιρείας μας

 Αποστολή

Σταθερή επιδίωξη της εταιρίας αποτελεί η Ανάπτυξη μέσω της διαρκούς ποιοτικής βελτίωσης των προϊόντων και προσφερόμενων υπηρεσιών της σε όλους τους τομείς παρουσίας και δράσης της, προς όφελος των πελατών και των μετόχων της

Αξίες

ΠΟΙΟΤΗΤΑ - Πρωταρχικός στόχος της εταιρίας και ένας από τους κεντρικούς άξονες της φιλοσοφίας της αποτελεί η προσφορά προϊόντων άριστης ποιότητας. Για αυτό το λόγο επενδύει συνεχώς σε συνεργασίες με κορυφαίους κατασκευαστές.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ -  Επικοινωνούμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια και επιδεικνύουμε εντιμότητα στη συμπεριφορά και στις πράξεις μας. 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - Οικοδομούμε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες μας έχοντας ως προτεύων μέλημά μας την άριστη εξυπηρέτηση τους ειδικά όσον αφορά την ποιότητα, την ποσότητα και το χρόνο παράδοσης.